Uw adviseur met verstand van (paarden-) zaken

Advies

Bondig, helder en doelgericht

Dat is wat u van een PPHO advies mag verwachten. Onze adviseurs staan niet langs de zijlijn, maar midden in de dagelijkse praktijk van de hippische ondernemer. Op basis van praktijkervaring en bedrijfs-vergelijkende cijfers helpt PPHO u een stap vooruit.

Onze adviseurs en projecten

De adviezen van PPHO worden gegeven door onze sectorspecialisten. Opdrachten welke PPHO reeds uitvoerde:

 • publicatie KWIN - branchecijfers paardenhouderij i.o.v. Wageningen Universiteit
 • exploitatiebegrotingen voor diverse paardenhouderijen
 • haalbaarheidsonderzoek voor provincies en gemeenten
 • ondernemingsplannen voor diverse ondernemers
 • kwartaalrapportage i.o.v. (particuliere) financiers
 • advisering terreininrichting nieuw op te richten hippische ondernemingen
 • gast colleges voor MBO en HBO onderwijs
 • lid examencommissie Aeres
 • samenwerking met DLV, ZLTO en FNRS

Makelaardij

Producten

Software programma voor de hippische ondernemer

Als je af wilt van al die telefoontjes en e-mails van ruiters die afzeggen, als je minder tijd wilt besteden aan de (les-)administratie en als je meer efficiency wilt in het inplannen van ruiters en het indelen van paarden, dan moet je bij HTP software zijn.

HTP (Hippisch Totaal Pakket) is gemaakt voor ondernemers in de paarden. Gemak staat hierbij voorop! HTP is daarom online en op ieder apparaat; telefoon, tablet of computer te gebruiken. Uw ruiters loggen in op uw app. Hierin zien zij hun lessen, hun abonnement en hun gegevens. De wijzigingen die zij in de app doen zijn direct bijgewerkt in uw administratie.

Alle diensten die u biedt brengt u met HTP gemakkelijk in rekening via factuur of automatische incasso. Meer weten of een online rondleiding door het programma afspreken? Klik hier om te gaan naar de website van HTP software

Manegeshop.nl, kleding van jouw manege

Als ruiters kleding dragen met het logo van jouw manege er op stimuleert dit het groepsgevoel. Dit draagt bij aan het behoud van je klanten. Een voorname reden waarom ruiters op een manege blijven rijden is de binding die ze hebben met andere ruiters.

Wil je dit stimuleren maar niet zelf voorraad houden? Meld je dan aan voor Manegeshop.nl via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

demobedrijf

Denk anders om meer mogelijk te maken...

PPHO is een servicebedrijf dat producten en diensten levert om het werk van de hippische ondernemer makkelijker te maken. Door middel van deze producten en diensten helpt PPHO u bij de organisatie van uw bedrijf, het vergoten van het werkplezier en het maken van meer rendement.

De ervaringen in onze eigen praktijk en die van onze klanten liggen ten grondslag aan de continue zoektocht naar verbeteringen en efficiency.

Manege de Goudse hout is in 2016 aangekocht door PPHO en wordt sindsdien geëxploiteerd onder de naam De Goudse Manege. Lees hier de bedrijfsreportage die het vakblad “De Hippische Ondernemer” maakte over ons bedrijf.

De manege, gebouwd in 1973, was toe aan een grote opknapbeurt en een andere kijk op de exploitatie. Bekijk hier het resultaat van de make-over in 2016. Inmiddels zijn er al weer heel veel stappen meer voorwaarts gezet, het nieuwe beleid heeft de neerwaartse tendens omgebogen naar een opwaartse en de rode cijfers zijn veranderd in zwarte. Kom gerust eens langs of neem een kijkje op www.degoudsemanege.nl.

Wilt u langs komen? Neem even contact met ons op zodat we u persoonlijk kunnen ontvangen.

Kantoor
 • Goudse Houtsingel 101
 • 2805 HL Gouda
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfsgegevens
Telefoon
Booy Reuhl 06 - 40 31 90 36
Wilfred Franken 06 - 53 74 34 93

Emile Reuhl  06 - 53 36 49 55