Bedrijf aanbieden

Wanneer u op zoek bent naar een overnamekandidaat voor uw bedrijf wenst u een betrouwbare partner met verstand van zaken. PPHO is uw partner met kennis van makelaardij en exploitatie van het paardenbedrijf. Uw bedrijf zal in de openbare danwel stille verkoop worden aangeboden.
Vele mensen hebben de droom om uw accommodatie aan te schaffen echter voor enkele maar is het haalbaar. Uit alle geïnteresseerden maken we dan ook een selectie wie we meer informatie verstrekken. Na het vinden van een goede partij zullen wij hen informeren over de mogelijkheden op uw locatie en uw object zo goed mogelijk presenteren.

Stille verkoop lopende bedrijven

De verkoop van uw bedrijf is ons vak. Bij gebruiksgerichte paardenhouderijen (maneges/ pensionstallen) kan een openbare verkoop negatieve effecten hebben op het klantenbestand en/of de omzet. Vandaar dat wij u de optie bieden om uw bedrijf niet openbaar te koop aan te bieden maar enkel via ons netwerk. Aangezien PPHO midden in deze markt actief is en vele startende en stoppende ondernemers treft kunnen wij de beste koper voor uw object vinden zonder schade aan uw exploitatie. Uw object zal niet gepubliceerd worden op onze verkooppagina. Enkel zullen wij publiceren de provincie waar u gevestigd bent en de omvang. Wanneer we een serieuze gegadigde hebben zullen we deze enkel na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring meer informatie verstrekken.

Openbare verkoop/verhuur van uw bedrijf

Het openbaar te koop/ huur aanbieden van uw bedrijf zorgt voor een grotere bekendheid in de markt. Het voordeel hiervan is dat de verkooptijd normaliter kleiner is dan bij een stille verkoop. Wanneer wij uw object in de verkoop nemen zullen wij een verkoopbrochure opstellen en uw object op onze website plaatsen op de pagina Bedrijf gezocht

Kantoor
  • Goudse Houtsingel 101
  • 2805 HL Gouda
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfsgegevens
Telefoon
Booy Reuhl 06 - 40 31 90 36
Wilfred Franken 06 - 53 74 34 93

Emile Reuhl  06 - 53 36 49 55