Advies

Bondig, helder en doelgericht

Dat is wat u van een PPHO advies mag verwachten. Onze adviseurs staan niet langs de zijlijn, maar midden in de dagelijkse praktijk van de hippische ondernemer. Op basis van praktijkervaring en bedrijfs-vergelijkende cijfers helpt PPHO u een stap vooruit.

Plannen maken

U bent professional en wilt ondernemen in hippische sector. Dan is een gefundeerd plan noodzakelijk. Uw idee en onze marktkennis vormen de basis voor het plan. Een plan wat aansluit bij de behoeften in de markt, dat u kansen biedt op een gezonde bedrijfsvoering en waarbij de valkuilen inzichtelijk worden. Op basis van uw input geven wij vorm aan een ondernemingsplan en rekenen het door middels een exploitatiebegroting voor meerdere jaren. Het resultaat is dat u weet of uw plannen haalbaar en/of financierbaar zijn.

Optimalisatie

Optimaliseren kun je op vele vlakken doen. Beoogde doelen kunnen o.a. zijn een beter bedrijfsresultaat, meer vrije tijd of meer werkplezier. Op basis van branchecijfers en/of een bedrijfsscan vergelijkt PPHO uw bedrijf met anderen. Het vergelijk heeft als resultaat dat voor u inzichtelijk wordt welke route naar uw doel leidt.

De ondernemer in de video hier rechts vertelt wat het resultaat van de PPHO audit voor haar bedrijf was.

Haalbaarheid en financieren

U of uw klant heeft plannen om te ondernemen in de hippische sector. De reeds gemaakte plannen dienen onderworpen te worden aan een toetsing op haalbaarheid of financierbaarheid. PPHO kan op basis van branchecijfers hierover een oordeel vellen.

Kantoor
  • Goudse Houtsingel 101
  • 2805 HL Gouda
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfsgegevens
Telefoon
Booy Reuhl 06 - 40 31 90 36
Wilfred Franken 06 - 53 74 34 93

Emile Reuhl  06 - 53 36 49 55