• ppho oog
  • ppho stro

Professioneel Platform Hippische Ondernemers

Na jaren lang dag in dag uit hippische ondernemers te hebben bijgestaan is het voor ons geen geheim meer waar u behoefte aan heeft. Het ondernemen in de hippische sector is een grote uitdaging. Het is een kunst en een voorwaarde om zicht te hebben op iedereen en alles. Van binnenrijbaan tot boekhouding, van klantenbenadering tot veiligheid en van horecabeheer tot buitenactiviteiten. Het hebben van verstand van paarden is vandaag de dag niet voldoende, de maatschappij en de markt veranderen snel en u wilt daar in mee.

Wij weten als geen ander hoe we u van dienst kunnen zijn. PPHO bundelt alle kennis en ervaring in een ladekast. Op uw verzoek openen wij de juiste lade. De kennis en ervaring in deze lade is afkomstig van een specialist op dit vakgebied, de ene keer een PPHO medewerker de andere keer een professional uit ons platform.

Door onze dienstverlening in een abonnement te verpakken kunt u meer bezig zijn met datgene wat u leuk vindt en waar u goed in bent. Namelijk werken met paarden!

Het team van PPHO bestaat uit een aantal zeer ervaren hippische ondernemers. Die niet alleen kennis hebben van de dagelijkse praktijk, maar ook weten hoe ze u kunnen helpen om stappen in de juiste richting te zetten. Want je moet niet alleen werken in je bedrijf maar ook werken aan je bedrijf!

Het team

  • PPHO FVN17 07 0595 
  • PPHO FVN17 07 0600